Ajalehe The Boston Globe andmetel kuriteosüüdistuste kohaselt ahistas Spacey 2016. aastal Massachusettsi restoranis uudisteankur Heather Unruhi alaealist poega. 59-aastasel näitlejal tuleb kohtu ette ilmuda 7. jaanuaril ja tema kaitsja sõnul ei kavatse ta kuritegelikku tegevust tunnistada.

Aasta pärast seksuaalse ahistamise süüdistustega ekraanilt kadunud Spacey avaldas jõululaupäeval oma YouTube kanalil omapärase video pealkirjaga: Lubage mul olla Frank (inglise k. tähendab frank otsekohene, aga see on ka tema tegelaskuju nimi saates "Kaardimaja" ("House of Cards").

Ta paistab videos mängivat oma karakterit Netflixi seriaalist, aga selles võib näha ka teda ennast, kui ta lükkab tagasi süüdistused, mille olemust ta ei täpsusta, öeldes, et "meie teame paremini", kas tasub neid tõendeid nägemata uskuda või mitte.

Ta märgib ka, et vaatajad ei näinud teda suremas, vihjates justkui võiks ta seetõttu kergesti seriaali uuesti sisse kirjutada. "Järeldused võivad olla nii petlikud. Igatsete mind?" lõpetas ta kaadrist minema jalutades.