Õnnetus juhtus Tallinna-Tartu maantee 10. kilomeetril. Esialgsetel andmetel liikus väike veoauto Peugeot Tallinna suunas, kui jäi seni teadmata põhjusel märkamatuks samas suunas liikunud ja tagant lähenenud sõiduauto BMW juhile. BMW sõitis Peugeot’le tagant otsa, misjärel paiskus BMW ette kõrval sõidurajal sõitnud Hyundaile ning toimus uus kokkupõrge. Peugeot paiskus kokkupõrke tagajärjel paremale kraavi. Kõik kolm sõidukit sõitsid Tallinna suunas.

Haiglasse toimetati kolm inimest. Hyundaid juhtinud 24-aastane mees, BMW roolis olnud 27-aastane mees ja selle kaasreisija, 24- aastane naine, kelle vigastused osutusid kahjuks nii tõsiseks, et arstidel ei õnnestunud tema elu päästa. Peugeot juhtis 62-aastane mees, keda kontrolliti sündmuskohal ning tema haiglaravi ei vajanud.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmas Krull avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. "Mul on siiralt kahju, et noor inimene kaotas liiklusõnnetuses elu. Teelõik oli valgustatud ja sirge ehk nähtavus oli õnnetuspaigas hea. Politseinikud selgitavad välja, mis põhjustas raske liiklusõnnetuse. Palun inimestel, kes nägid õnnetust pealt, anda endast teada aadressil pohja.lmt@politsei.ee," lõpetas Krull.

Sel aastal on liiklusõnnetustes surma saanud 65 inimest. Mullu samal ajal oli hukkunuid 43 ning tunamullu 70.

Jaga
Kommentaarid