1. novembril juhtus neli raskemat liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku üheksa inimest.

Kella 6.20 paiku juhtus õnnetus Pärnus Liiva tänaval Riia mnt ja Liiva ristmiku läheduses.

38-aastane mees tegi veoautoga Scania vasakpöörde, veokile sõitis vasaku külje pealt otsa mööda kõnniteed jalgrattaga sõitnud 72-aastane mees.

Jalgrattur viidi Pärnu haiglasse kontrolli. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 13.08 teatati õnnetusest Tallinnas Pärnu mnt 28 juures.

53-aastane mees sõitis autoga Peugeot 307 otsa 24-aastasele naisele, kes reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületas. Jalakäija viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 15.11 juhtus õnnetus Viljandimaal Viljandi vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 68. kilomeetril Vanavõidu ristmikul.

Peateel liikunud autole Ford Focus, mida juhtis 72-aastane mees, sõitis autoga Renault Laguna ette 21-aastane naine.

Mõlema sõiduki juhid ning Fordis viibinud 72-aastane naine ja Renault's viibinud 18-aastane mees viidi Viljandi haiglasse.

Kell 17.30 juhtus õnnetus Harjumaal Maardu linnas Orumetsa 15 juures.

Paremale tee äärde pargitud veoautost Scania tegid möödasõitu autot Audi A4 juhtinud 44-aastane naine ja autot Dodge Caliber juhtinud 32-aastane mees. Mõlemad sõidukid liikusid samas suunas.

Dodge põrkas möödasõidul kokku vastu liikunud autoga Audi A4, mida juhtis alkoholijoobes 28-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Dodge vastu taga liikunud Audit ja vastassuunast lähenenud Audi vastu pargitud Scaniat.

Õnnetuses said kannatada vastassuunast lähenenud Audi juht ja sõidukis viibinud 26-aastane mees ning möödasõidul olnud Audis viibinud 17-aastane neiu. Kõik kannatanud viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Pimedus, külmakraadid ja sademed muudavad liiklejate elu raskeks. Politsei palub, et sõidukiomanikud vahetaksid esimesel võimalusel suverehvid talviste vastu ning vaataksid üle, kas sõiduki kojamehed ja tuled on seisukorras, mis lubab lume ja pimeduse vastu täisvõimsusel võidelda. Ka autojuht on jalakäija, seega peab iga liikleja küljes rippuma vähemalt üks helkur.