Kui veel tänavu suveni võis Delfist leida ühe perioodilise taskuhäälingu, enam kui aasta tagasi Kuku raadiost üle kolinud tuntud spordisaate "Mehed ei nuta", siis sügise jooksul on sellele kasvanud jõudsalt lisa.

Nii leiab Delfi Taskust pereteemadele keskenduva "Pere ja kodu" podcasti, enda ja oma lähedaste tervisest hoolivatele kuulajatele mõeldud saate "Tervist!", ootamatult otsekohese naistesaate "Tissident", Eesti Ekspressi peateemasid lahkava iganädalase formaadi ning jalgpallifännidele mõeldud saate "Futboliit".

Delfi Taskuga on koos oma värske sisu ja arhiiviga liitunud ka varem muudest keskkondadest tuttavad podcastid - "Puhata ja mängida", mis keskendub videomängudele, ning "Hakkame tegutsema", mille fookuses ettevõtlikud ja inspireerivad inimesed. Saadete nimekiri on veel täienemas.

"Meil on viimastel nädalatel olnud puhas rõõm jälgida, kuidas mitmed meie ajakirjanikud haaranud võimalusest end väljendada uutmoodi platvormil vahelduseks kirjasõnale või videole. Suur osa esimestest katsetusest on juba leidnud ka väga arvuka ja sooja vastuvõtu kuulajatelt," kommenteeris Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju.

"Sarnaselt muu meediasisu trendile liigub audiosaadete kuulamine aina enam raadioaparaadist veebi- ja mobiiliseadmetesse. Nii on ka Delfi Tasku hea kaaslane metsajooksul, autosõidul või lihtsalt kodus kuulamiseks."

Delfi Tasku saateid saab kuulata aadressilt tasku.delfi.ee, Spotify'st (kirjutades otsingusse "delfi tasku"), Soundcloudist, Google Podcasti rakendusest, Apple iTunesist ja muudest rakendustest, kust eelistate taskuhäälinguid tarbida.