CNN sai oma valdusse õiguskaitseorganite valvekaamerasalvestise, mis on osa Türgi valitsuse juurdlusest, mis näib näitavat meest lahkumas konsulaadi tagauksest, kandes Khashoggi riideid, võltshabet ja prille.

Sama meest nähti türklaste andmetel Khashoggi riietes Istanbuli maailmakuulsa Sinise Mošee juures mõned tunnid pärast ajakirjaniku sisenemist konsulaati 2. oktoobril.

Videos olev mees on ametnike sõnul Mustafa al-Madani, kes on uurijate väitel Khashoggit tapma saadetud mõrvameeskonna liige.

57-aastast Madanit, kes on 59-aastase Khashoggiga umbes sama pikk, sama vana ja samasuguse kehaehitusega, kasutati Türgi ametniku sõnul ilmselt Khashoggi teisikuna.

Kõrgetasemeline Türgi allikas ütles CNN-ile, et video näitab, et Madani toodi Istanbuli teisikuna tegutsemiseks.

„Teisikut ei ole vaja aruandmiseks või ülekuulamiseks,” ütles Türgi ametnik. „Meie hinnang ei ole pärast 6. oktoobrit muutunud. See oli ettekavatsetud mõrv ja surnukeha viidi konsulaadist välja.”

Ülejäänud mõrvameeskonna liikmetest kümme aastat vanem Madani väljus konsulaadihoonest tagaukse kaudu koos väidetava kaasosalisega. Madani kandis Khashoggi tumehalli pintsakut, lahtise kaelusega halli särki ja pükse.

„Khashoggi riided olid ilmselt veel soojad, kui Madani need selga pani,” ütles Türgi ametnik CNN-ile.