Positiivsed ostjad ja inimesed, kes suhtlevad ja nalja viskavad jäävad eredalt meelde ja need, kes on tujust ära, neil ei lase enda tuju ja töökogemust rikkuda.

Töö tehtud ja suvi peaaegu läbi - mis edasi? Edasi jääb ainult oodata 3. septembrit ja Tartu Ülikooli avaaktust.

Augustikuu kulus ja kulub mul Tartusse sisseelamiseks ja kolimiseks. Püüan kuu vältel end välja puhata ja valmistuda ülikoolieluks. Ent rahu ei anna ka uue töökoha otsimine. Juba juuli viimastel päevadel ja enne kui olin lõpusirgele Viljandis jõudnud, olid kokku lepitud uued töövestlused. Algul oli plaan juba augusti teisest poolest tööle minna, aga mul soovitati soojalt puhata ka.

Seega minu energia kulub agaralt tööotsimisele, et saaks ülikooli kõrvalt teenida ja korteriüüri maksta. Suvel teenitud palgast väga suur osa läheb täiskasvanuelu kulutusteks. Muidugi saab raha ka kõrvale pandud, et viia täide kaua kestnud unistus, näiteks mõne tätoveeringu tegemine või saab kogutud lihtsalt bändisärkide ja kontserdipiletite jaoks. Kuid väga palju palgast kulutada ei saa, sest tahaks vahest peale nuudlite ja kartulite midagi muud head süüa.