ekraanitõmmis

1. augustil juhtus kolm liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku neli inimest.

Kella 16.16 ajal juhtus õnnetus Järvamaal Järva vallas Imavere-Viljandi- Karksi-Nuia tee kuuendal kilomeetril.

18-aastane mees auto Volkswagen Passat roolis sõtis mööda 76-aastase mehe juhitud bussist Volvo C10M ja aeglustas vasakule pööramiseks järsult.

Buss sõitis selle tagajärjel Volkswagenile tagant otsa. Volkswagen paiskus küljelt otsa 28-aastase mehe juhitud vastutulevale kombainile John Deere T670, seejärel vastu kombaini haakes olevat heedrit.

Volkswageni juht viidi Viljandi haiglasse kontrolli.

Kella 16.20 ajal juhtus õnnetus Tartus Puiestee ja Roosi tänavate valgusfooriga reguleeritud ristmikul.

22-aastane mees auto Audi A6 roolis alustas rohelise fooritule süttides vasakpööret ja põrkas kokku jalakäijate ülekäigurajal rohelise tule ajal liikunud jalgratturi, 64-aastase mehega.

Jalgrattur viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli. Õnnetuse asjaolud on täpsustamisel.

Kella 17.40 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Merivälja tee ja Randvere tee ristmikul.

Esialgsetel andmetel sõitis 65-aastane mees auto Volkswagen Touran roolis ristmikule keelava fooritulega ja põrkas seal kokku rohelise tule all liikunud vasakpöördel autoga Škoda Rapid, mida juhtis 39-aastane mees.

Škoda juht viidi Ida-Tallinna keskhaiglasse, seal kaasreisijana viibinud 10-aastane tüdruk viidi Tallinna lastehaiglasse.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad kinnitaksid turvavöö. See saab elu päästa vaid siis, kui seda kasutatakse.