Õnnetus juhtus Tallinna–Rapla–Türi maantee 33. kilomeetril. Raplast Tallinna poole liikunud täislastis veokil purunes Loone Baari juures vasak esimene rehv, roolis olnud mees kaotas suure masina üle kontrolli, veok paiskus üle vastassuunavööndi kraavi, sealt läbi parkla otse metsa.
Veok oli täislastis ning sellega veeti hakkepuitu.

Sündmuskohale kiirustanud Kohila päästjad aitasid kõigepealt kannatanule kaelalahase peale panna ja mehe ära stabiliseerida, siis tuli hüdraulilisi vahendeid kasutades masinat juhi ümbert lahti lõikama hakata.

Juht viidi küll haiglasse, kuid tema seisund ei olnud esialgsel hinnangul eluohtlik. Autos üksinda olnud mees oli kontaktne ja suhtles nii päästjate, meedikute kui ka politseinikega. Politsei esindaja kinnitusel oli mees kaine.

Veoki rehv lõhkes täpselt sel hetkel, kui vastu liikunud sõiduauto ja veok kohakuti olid. Seega võib vaid aimata, milline olnuks tagajärg sellisel juhul, kui emba-kumba juhtidest oleks oma teekonda kasvõi mõned sekundid hiljem alustanud. Imekombel ei põrganud veok ühegi teise sõidukiga ega inimesega kokku. Läbi parkla sõitnud veokist vaid kümnekonna meetri kaugusel sõid inimesed väliterrassil lõunat.