Järgneva nelja tunni jooksul tuleb lõpetada üks mahukas Exceli fail, pidada kaks koosolekut ning homseks Youthlabiks kliendi intervjuude analüüsi põhjal persoonad (toote sihtgrupi esindaja profiilid) kokku panna. Vast üks kohv mahub ka veel kõige selle sisse. Loodame.

Ehk selleks hetkeks, kui tööpäev tehtud saab, ei ole enamasti enam on jaksu suurema ja sügavama mõttetööga tegeleda, sest pea on päev otsa kas siis arvutanud midagi, või kontrollinud midagi, uurinud midagi või üritanud midagi uut välja nuputada.

YouthLABi raames arendab meie meeskond mobiiliäpi ühte funktsiooni (see on vast minu lemmikosa kogu praktikast). Mõnikord on natukene raske end töömõtetest välja lülitada, sest kogu aeg võiks ju midagi veel lisaks uurida ning õppida ja (head) ideed ning mõttetulvad ei ole piiritletud ainult ajavahemikuga E-R 9:00-17:00 ehk puhkus (kasvõi õhtupoolik) ei juhtu kogemata.

Nädalavahetusel tundsin, et pean ammutama lisa inspiratsiooni, et oma loomingulisust toita ja uuele nädalale jõudsalt vastu minna. Nii siis võtsingi sõbranna käevangu ja läksime KUMU-sse. Endalegi meeldiva üllatusena sattusime sinna Kadrioru 300. sünnipäeva pidustustele ehk lisaks kunstielamusele saime ka klassikalist muusikat kuulata ning sooja Eesti suve pärastlõunat nautida.

Jaga
Kommentaarid