Tulles SEBsse, ei osanud ma oodata, et paindlik tööaeg oleks mulle võimaldatud. Olin end juba valmistanud veetma suve taaskord kontoris, laua taga istumas ning olin sellega nõus. Kuid minu suureks üllatuseks räägiti mulle juba esimesel päeval, kuidas asjad siin käivad – tööd saab teha endale sobivas tempos ja kohas ning lahku siis, kui saad, aga peaasi, et töö on õigeks ajaks valmis ja korralikult tehtud.

Hommikuti sõidan mööda Pirita teed ja vaatan merd, et jõuda umbes üheksaks tööle. See on mu lemmikosa päevast arvestades, et ükskõik missuguse ilmaga, naudin ma siiski ilusat vaadet. Tööle jõudes ootan ma paar tundi enne, kui ma kohvitassi haaran ja köögi poole sammun.

Olenevalt päevast planeerin oma trenni vastavalt tööhulgale ja tujule. Üldiselt sammun ma alles tööpäeva lõpus jõusaali, kuid mõni päev vajab keha juba lõunapausil väikest ergutust, et tööpäeva lõpuni ilusti vastu pidada. Minu jaoks on see väga suureks eeliseks, arvestades sellega, kui tähtis osa on trenn minu elust. Rävala MyFitness on mulle ühtlasi üle tee, seega ei pea isegi kaugele minema ning saan vajadusel tagasi kontorisse joosta, kui keegi mind vajab. Nii teevad ka mitmed minu kolleegid.

Ma olen üldiselt väga kiire eluviisiga inimene. Mulle meeldib, kui mu aeg on sisustatud ja mul on alati midagi teha. Oma suvest olen veetnud siiani suure aja kontoris, kuid ka märgatavalt suure osa kodukontoris ja muid asju tehes. Olen saanud sõpradega kokku, keda ei ole ammu näinud või kes õpivad välismaal, olen saanud oma perega rohkem aega veeta. Olen isegi saanud paar korda kinos, kohvikutes ja rannas käia, tegevused, mis mulle hullult meeldivad, kuid mida ei jõua ülikooli, õppimise ja profispordi kõrval kooliaasta jooksul teha.

Üleüldiselt olen ma saanud oma suve siiani nautida ning selle eest olen ma tänulik. Selle suve jooksul on mul veel nii mitu plaani ees, seal hulgas lastelaagris osalemine treenerina, enda laagrites osalemine ning ka paar välismaa reisi. Suveni on veel palju aega jäänud ning kartma ma ei pea, et suvelõpp jõuab ja ei oleks justkui midagi teinud. Naudin igat sekundit ja jään veel uusi väljakutseid suure huviga ootama. Kes võiks arvata, et seda kõike saab endale lubada ka täiskohaga töö kõrvalt?

Minu tegemisi saab jälgida läbi suve ka Instagramis (@alexan8rakrohn).