Küsimusele, kas te nõustute USA luurega, et Venemaa sekkus 2016. aasta valimistesse, vastas Trump: „Jah ja ma olen öelnud seda varem, Jeff. Ma olen öelnud seda arvukaid kordi varem ja ma ütleksin, et see on tõsi, jah.”

Glor küsis edasi, kas Trump peab Venemaa presidenti Vladimir Putinit isiklikult vastutavaks.

„Noh, ma peaksin, sest ta vastutab riigi eest. Täpselt nagu mina pean ennast vastutavaks selles riigis juhtuvate asjade eest. Nii et kindlasti pead sa riigi juhina teda vastutavaks pidama, jah,” ütles Trump.

Veel küsis Glor, et kui Trump usub USA luureagentuure, kas Putin siis valetab talle.

„Ma ei taha laskuda sellesse, kas ta valetab või mitte. Ma võin ainult öelda, et mul on usaldus meie luureagentuuride vastu, nagu need on praegu üles ehitatud. Ma arvan, et Dan Coats (riiklik luuredirektor – toim) on suurepärane, ma arvan, et Gina (CIA direktor Gina Haspel – toim) on suurepärane. Ma arvan, et meil on agentuurides suurepärased inimesed. Ja kui nad mulle midagi ütlevad, tähendab see palju,” lausus Trump.

Valge Maja püüdis samal ajal selgitada Trumpi varasemaid ütlusi Venemaa sekkumise kohta valimistesse, väites, et presidendi „ei” oli tegelikult „ei” ajakirjanike küsimustele vastamisele.

ABC Newsi ajakirjanik Cecilia Vega küsis oma küsimust kaks korda, kui ajakirjanikud olid kogunenud Valgesse Majja enne Trumpi kohtumist kabineti liikmetega.

Ta sai vastuseks kaks korda ei, mis salvestati, ja teised ajakirjanikud kinnitasid seda. Trump keeldus asja täpsemalt selgitamast.

„Kas USA on endiselt Venemaa sihikul, härra president?” küsis Vega.

„Suur tänu, ei,” vastas Trump.

„Ei?! Te ei usu, et see on nii?” küsis Vega üle.

„Ei,” ütles Trump.

Vega küsis kolmandat korda: „Aga kas te saaksite lihtsalt selgitada, te ei usu, et see on nii?”

Seda küsimust Trump juba ignoreeris.

Valge Maja pressisekretär Sarah Sanders väitis hiljem, et Trump ei vastanud tegelikult küsimusele, vaid ütles „aitäh, ei” küsimustele vastamise kohta.