Olenemata uutest tulijatest pole siinne sõbralik keskkond muutunud. Kolleegid on heasoovlikud ja aitavad nii küsimuste kui abipalve korral parima meelega.

Muidugi ei puudu töökohas ka selliseid hetki, kui tuleb olla veidike karmima ütlemisega. Juhul, kui keegi ikka võtab tööl liiga kergelt – samal ajal kõik teevad ju rasket tööd ja pole hea, kui teine venitab seanahka.

Peab tunnistama, et pisut pulli peab ka tööl saama, muidu hakkab igav. Paari inimesega tunneme üsna hästi ja nendega teeme teistele töökaaslastele ikka paar nalja või mõne hea vägiteo. Kõike saab tehtud.

Kui veel töökaaslastest rääkida, siis tähtsal kohal on kokk ja seda iga päev. Ilma kokkadeta oleks meil väga raske päeva mööda saata. Maxima kannab hoolt selle eest, et tasuta toitlustus oleks meile töökohal kättesaadav. Kuressaares on meil kaks kokka, üks neist töötab argipäevadel ja teine kannab meie kõhtude eest hoolt nädalavahetustel. Mõlemad kokad on hästi jutukad ja neid on huvitav kuulata – palju tarkust saab.

Juhul kui tuju on läinud, siis meil on ostujuhid, kes alati oskavad seda tagasi tuua. Olgu selleks kas paar sõna, mida just sellel hetkel lähekski kõige rohkem vaja või peame pikema mõttevahetuse. Ostujuhte on meil kaupluses mitu, sest igal ühel on enda valdkond vedada – nii on meil Kuressaares näiteks eraldi piima kategooriale oma ostujuht ja veel näiteks tööstuskaupadele ja liha- ja juurviljadele.

Ostujuhid on meil ka need töökaaslased, kes annavad tööd juurde, kui oled oma ülesannetega ühele poole saanud. Juhataja hoiab meil jällegi kõigil silma peal, et kõik ikka sujuks. Kokku on meid Kuressaare Maxima meeskonnas 68.