"Väärteomenetluse raames määrati talle rahatrahv summas 96 eurot. Politseile teadaolevalt on trahv ka tänaseks tasutud ning väärteootsus jõustunud," kinnitas Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava Delfile.

Mangi teod tulid avalikkuse ette mais, mil telesaates "Pealtnägija" süüdistas hulk astroloogiahuvilisi naisi teda soovimatus ligitikkumises ja kõige sobimatumal moel katsumises.

Mangi ebasündsa käitumise pärast esitati politseisse avaldus. Selle alusel alustatagi väärteomenetlust.

Mang lükkas mai teises pooles Delfiga suheldes, aga kõik süüdistused ümber. "See ei ole õige," ütles ta lakooniliselt. Niisamuti tunnistas Mang, et ei ole ka näinud kõnealust "Pealtnägija" episoodi, sest viibis Eestist eemal.

96 eurot pole süüdistust arvestades suur summa. Väärteomenetlus käib seksuaalse ahistamise paragrahvi põhjal. Karistuseks on selle eest nähtud rahatrahv kuni 1200 eurot või arest.

Mangi jaoks polnud trahv ilmselt üüratu summa - tõsi, kui tal ikka on veel tööpakkumisi. Enne skandaali lahvatamist küsis ta seansi eest umbes 70 eurot. Üks naine pihtis Kroonikale, et kokku kestis kohtumine poolteist tundi ja Mang muutus agressiivseks.

Naisele oli kogu tšakrate avamine äärmiselt ebamugav. Mang palus tal kikivarvule tõusta ja maad puudutada nii, et põlved ei paindu.

"Ta pani mulle käe reie peale ja siis järgmisena palus ta mul käed üles tõsta, kummardada ja käed maha panna," kirjeldas Marju.