Lõuna prefektuur sai teate sõiduki ärandamise kohta: tumeroheline BMW 523I, reg-nr 959TES, väljalaskeaasta 1997.

8. juulil juhtus viis liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku viis inimest.

Kella 13.00 paiku juhtus õnnetus Lääne maakonnas Haapsalu linnas Uuemõisa alevikus Tallinna mnt 76 juures oleval reguleeritud ülekäigurajal.

62-aastasest naisest jalakäija sai 83-aastase mehe juhitud autolt Mazda 2 löögi, paiskus ohutusaarele ja viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 15.56 ajal juhtus õnnetus Saaremaa vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 132. kilomeetril.

Mootorratast Suzuki juhtinud 33-aastane mees märkas politseipatrulli, pidurdas järsult, kukkus ja viidi Kuressaare haiglasse.

Kella 14.28 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Mere puiestee ja Ahtri tänava ristmikul.

Sõidukit Honda CR-V juhtinud 42-aastane mees kaotas esialgsetel andmetel teadmata põhjusel selle üle kontrolli, sõitis vasakule risti üle haljasala ja vastu foori taga seisnud autot Toyotat Avensis, mida juhtis 30-aastane mees.

Honda juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 14.34 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Tartu mnt 87B juures.

20-aastasest mehest jalgrattur ületas reguleeritud ülekäigurajal teed, jalgratta esiratas eraldus ja mees kukkus. Ta viidi Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kella 19.15 ajal juhtus õnnetus Järva maakonnas Järva vallas Ambla-Rava tee kaheksandal kilomeetril.

Alkoholijoobes ja ilma juhtimisõiguseta 30-aastane mees auto Mercedes-Benz A160 roolis kaotas kruusateel selle üle kontrolli, auto paiskus vasakule tee äärde katusele. Sõidukis kaasreisijana viibinud 59-astane mees viidi Järvamaa haiglasse.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad turvavöö kinnitaksid. Turvavöö saab elu päästa, kui seda kasutatakse.