Põhja prefektuur sai teate ärandatud sõiduki kohta: punane BMW X6, reg-nr 001STS.

4. juulil juhtus viis liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku viis inimest.

Kella 12.11 ajal juhtus õnnetus Elva linnas Peedu tee ja Uuta-Pangodi maantee ristmikul.

Iseehitatut esiveolist elektrijalgratast juhtinud 78-aastane mees tegi vasakpöörde, kaotas lahtisel killustikul juhitavuse, kukkus ja viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kella 14.07 paiku juhtus õnnetus Tartu linnas Kalda tee 43 (Annelinna keskus) sissesõiduteel.

20-aastane mees sõiduauto Jaguar roolis alustas sõidutee blokeerinud prügiauto tõttu sirgjoonelist tagurdamist ega märganud tagant paremalt vasakule ja selleks mitte ettenähtud kohast teed ületanud jalakäijat, 60-aastane naist.

Jalakäija sai sõiduki tagaosalt löögi ja kukkus asfaltkattele pikali. Kohale saabunud kiirabi vaatas jalakäija üle ja viis ta Tartu Ülikooli Kliinikumi EMO-sse.

Kella 18.05 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Keila vallas Tallinn-Paldiski maantee ja Niitvälja-Kulna maantee ristmikul.

67-aastane mees tegi parempoolsel teepeenral seisnud autoga Volkswagen Polo esialgsetel andmetel järsu vasakpööret maanteele.

Veoauto Scania R124, mida juhtis 57-aastane mees, tegi samal ajal vasakpoolse sõiduraja kaudu möödasõitu. Sõidukid põrkasid kokku, Volkswageni juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 20.20 ajal juhtus õnnetus Võrumaal Kobela alevikus Aia 7 õuealal.

Kümneaastane pois sõitis jalgrattaga vastu konteinerit, kukkus ja viidi Meegomäe haiglasse.

Kella 21.44 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Peterbuuri tee 2F juures.

44-aastase mehe juhitud auto Škoda Octavia tegi esialgsetel andmetel keelatud tagasipöörde ja keeras ette mootorratturile, 25-aastasele mehele, kes kaotas juhitavuse ja kukkus.

Mootorratta ja sõiduauto vahel kontakti ei olnud. Mootorrattur viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad turvavöö kinnitaksid. Turvavöö saab elu päästa, kui seda kasutatakse.