1. juulil juhtus neli liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku üheksa inimest.

Kella 00.03 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Anija vallas Kuusemäe külas Kose-Jägala maantee 33. kilomeetril.

37-aastane naine kaotas esialgsetel andmetel teele jooksnud looma tõttu mootorratta Honda üle juhitavuse ja kukkus. Ta viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Kella 04.01 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 24. kilomeetril.

48-aastane mees jäi esialgsetel andmetel auto Nissan X-Trail roolis magama ja sõitis teelt välja Jõgisoo sillalt alla jõkke.

Kaasreisija, 44-aastane naine, viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 11.42 ajal juhtus õnnetus Pärnu maakonnas Põhja-Pärnumaa vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 104. kilomeetril.

42-aastane mees juhtis mootorratast Harley Davidson, kaotas pidurdades selle üle kontrolli, kukkus ja viidi sündmuskohalt Pärnu haiglasse kontrolli.

Kella 14.39 ajal juhtus õnnetus Põlva maakonnas Ahja alevikus Tartu-Räpina-Värska maantee 34. kilomeetril.

43-aastane mees tegeles autot Volkswagen Polo juhtides nutiseadmega, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku autoga Toyota Corolla, mida juhtis 31-aastane mees.

Selle taga autot Ford Mondeo juhtinud 22-aastane mees keeras kokkupõrke vältimiseks paremale poole, sõitis kraavi ja põrkas seal kokku puuga.

Kiirabi toimetas Volkswagenis (autojuht ja 77-aastane naine) ja Toyotas (autojuht ja 29- ja 30-aastased naised ning 31-aastane mees) olnud isikud Tartu Ülikooli Kliinikumi EMOsse. Fordis olnud inimesed kannatada ei saanud.