Mees leiti surnuna Schwabmünchenis asuvast pansionist. Politsei oletab, et Eestist pärit mees tapeti. Kinni peeti kaks samuti Ida-Euroopast pärit meest, teatab väljaanne Augsburger Allgemeine.

46-aastase eestlase surnukeha leiti laupäeva hommikul enne kella seitset, teatasid politsei ja prokuratuur. Augsburger Allgemeine teatel leidis elutu mehe pansioni teine elanik esimese korruse eeskojast. Ta teatas sellest pansioni töötajale, kes kutsus kohe kiirabi. Kiirabitöötajatel ei õnnestunud aga midagi muud teha, kui mees surnuks tunnistada. Ohvril olid rasked peavigastused, mistõttu oletavad uurijad vägivallakuritegu.

Laupäeval toimus ka lahkamine, mille tulemusena jõuti järeldusele, et mees suri ulatusliku vägivalla tarvitamise tagajärjel pea piirkonnas. Noahaavu Augsburger Allgemeine teatel ei olnud.

Väikeses pansionis on üheksa tuba. Nädalavahetusel oli pansion täis. Uurijad küsitlesid laupäeva hommikul pansioni töötajaid ja külalisi ning kaks meest peeti kohapeal kinni. Tegemist on 29-aastase leedulase ja 57-aastase eestlasega, keda kahtlustatakse kuriteo toimepanemises.

Mõlemad kahtlusalused olid politsei teatel tugevas alkoholijoobes. Pühapäeval viidi nad uurimiskohtuniku ette, kes otsustas mehed tapmises kahtlustatavatena vahi alla jätta.

57-aastane kahtlusalune elas Augsburger Allgemeine andmetel tapetuga samas toas. Mõlemad eestlased ja leedulane olid asendustöötajad suures logistikaettevõttes Lechfeldis. Mehed saabusid pansioni ja pidid lahkuma laupäeval. Pansionipidaja sõnul olid nad täiesti normaalsed külalised, kes kuidagi negatiivselt silma ei paistnud. Päeval käisid nad tööl ja lärmakat pidutsemist ei olnud ühelgi õhtul.