Puhkes rida kokkupõrkeid kurdide erakonna HDP esindajatega. Pooled pakuvad sündmustest erinevaid versioone, kuid hukkunuid paistab olevat mõlemal poolel. Riikliku uudisteagentuuri Anadolu teatel olevat AKP liikmed langenud provotseerimata rünnaku ohvriks. Hukkunute seas on parlamendisaadiku vend Mehmet Ali Yıldız.

Opositsiooniline uudisteportaal Artı Gerçek aga väidab, et tüli puhkes siis, kui Yıldız ja tema kaaskondlased nägid ühte poodi sisenedes seal kurdi rahvusvärvides pakitud tooteid. Üks AKP liikmeid olevat selle peale haavanud terariistaga kohalikku kurdi poliitikut Esvet Şenyaşari. Seejärel tulistanud üks viimase pereliikmeid türklaste pihta, tappes Yıldızi venna ja haavates kaheksat inimest. Järgnenud võitluses tapeti omakorda kaks Şenyaşari klanni liiget, sealhulgas poliitiku poeg Celal. Mõnede väidete kohaselt hukkus ka Esvet Şenyaşar ise.

Politsei on juhtunuga seoses vahistanud kümme inimest.

Türgi presidendi- ja parlamendivalimised toimuvad 24. juunil. Küsitluste järgi ei piisa riigipea Recep Tayyip Erdoğani häältest avavooru võitmiseks ja ta läheb koos vastaskandidaadiga teise vooru. Opositsiooni populaarseim kandidaat on Vabariikliku Rahvapartei (CHP) fraktsiooni juht Muharrem İnce.