14. juunil juhtus viis liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku viis inimest.

Kell 11.00 juhtus õnnetus Tartus Kvissentali tee ja Klaose tänava ristmikul.

Sõiduautot Chrysler 300 juhtinud 26-aastane mees plaanis vasakpööret, kuid märkas tagant lähenevat kahte jalgratturit, kes tema arvates soovisid tema sõidukist mööduda.

Juht otsustas vasakpöörde katkestada ja pidurdas. Üks rattur, 37-aastane mees, ei jõudnud sellele reageerida, sõitis autole tagant otsa ja viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kell 13.54 juhtus õnnetus Tallinnas F.R. Kreutzwaldi 4a juures.

71-aastane mees hakkas esialgsetel andmetel autoga Peugeot 3008 parempoolsest teeservast vasakpööret tegema ja põrkas kokku vasakult möödunud mootorrattaga Yamaha XJ6S, mida juhtis 27-aastane mees.

Mootorrattur viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 17.02 juhtus õnnetus Elvas Kirde tänaval Konsumi parklas.

46-aastane naine tagurda autoga Opel Mokka parkimiskohale ja sõitis üle 40-aastase naise jalalaba. Jalakäija viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kella 21.48 paiku juhtus õnnetus Valgas Metsa tänaval.

Alkoholijoobes 52-aastane mees sõitis rollerautoga Simpa teelt välja kraavi ja viidi Valga haiglasse.

Kell 22.54 juhtus õnnetus Tallinnas Merivälja tee 36 juures.

Juhtimisõiguseta 23-aastane naine reastus autoga Mercedes Benz ML320 vasakpoolselt sõidurajalt parempoolsele ning sõitis tagant otsa elektrirollerile Favor, mida juhtis 26-aastane mees. Rolleri juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja su lähedased kinnitavad turvavöö ning hoiavad kinni piirkiirusest. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis.