"Ilmselt ei välista võimud võimalust, et tuleb vahistada purjus inglise fänne ja ei taha neid nägupidi porri virutada," kirjutas Navalnõi sotsiaalvõrgustikus Instagram. "Kõigis kambrites on tehtud euroremont. Trellid on üle värvitud. Põrandatesse tehtud aukude asemele on toodud WC-potid. Vanglahoovi on pandud üles väravad ja jagatud välja ehtsad jalgpallid."

Vanglatoit on Navalnõi sõnul nüüd parem kui restoranis. "Siin on isegi kelner – politseikooli kadett tuleb ja toob menüü. See on nagu lennukis, valida saab kahe variandi vahel. Eilne menüü nägi välja selline, kirjutasin spetsiaalselt välja. Eelroog: kartulisalat või kapsapirukas. Supp: hartšoo või borš. Põhiroog: pilaff või šašlõkk. Võib saada sealihaga, aga košseri või halali soovijatele on ka lambalihaga versioon. Magustoit: tiramisu (!) või kirsipirukas. Joogiks: vesi, jõhvikamahl või alkovaba õlu. Import!"

Sellega imed ei piirdu. "Mis kõige hullem: kambritesse on paigaldatud vägevad LCD-ekraanid, et vangid saaksid MM-i vaadata," jutustab Navalnõi. "Igale vabanejale antakse kaasa kingitus: seadustekogu ja MM-i sümboolikaga doomino- või triktrakikomplekt. Mina valisin triktraki."

Navalnõi hoiatab siiski, et muutused on ilmselt ajutised. "Ennetades kommentaare stiilis "tahan saada vahistatud" – tahan märkida, et kohtade arv on piiratud ja kui plaanite avalikku korda rikkuda, siis peate kiirustama. Pärast MM-i muutub kullast tõld tagasi kõrvitsaks."