Põhja-Korea valitseva partei häälekandja ajaleht Rodong Sinmun avaldas Kimi ja Trumpi sõbraliku käesurumise pildi esikaanel ja nimetas üritust "sajandi kohtumiseks", mis aitab USA ja Põhja-Korea "äärmuslikult vaenulikes suhetes radikaalse suunamuutuse tuua".

Leht toob Kimi suure panusena välja Korea poolsaarele rahu ja stabiilsuse toomist.

Kuigi USA presidendi ja Põhja-Korea liidri tippkohtumine mingeid selgeid ja kindlasõnalisi kokkuleppeid avalikkuse ette ei toonud, siis suhtusid riigijuhid teineteisesse sõbralikult ja kutsusid kumbki teist külla.

Kokkuvõttes: Kim lubas jätkata tööd tuumarelvadest vabanemise nimel, Trump lubas läbirääkimiste jätkumise korral iga-aastased USA ja Lõuna-Korea sõjaväeõppused lõpetada, mida Põhja-Korea sissetungi harjutamiseks nimetab.

Lõuna-Korea esindajad ja USA sõjaväelised juhid on teatanud, et Trumpi vastav lubadus tuli neile üllatusena, viimane neid sellest eelnevalt ei teavitanud.

Mõned analüütikud leiavad, et Trump on Kimi suhtes liigagi sõbralik ja vastutulelik, eriti arvestades Kimi valmidust relvadest vabanemist rohkem lubada kui selgelt ära teha.

21. sajandi seni vägevaima tippkohtumise võitjaks tuleb lugeda seega Põhja-Korea liidrit.