Mehest tegi foto uudisteväljaande fotograaf, kes kurtis, et igasugune eetika on täielikult kadunud. Politsei pidas selfitegija kinni ja sundis ta foto kustutama, vahendab BBC News.

Noor kanadalanna sattus õnnetusse mai lõpus. Ta viidi haiglasse ja tal amputeeriti üks jalg.

Piacenza raudteejaama perroonil selfi teinud mees oli ka uurimise all, kuid mingit kuritegu ei näi ta olevat toime pannud.

Foto mehest selfit tegemas on aga ilmunud paljude Itaalia ajalehtede esiküljel ja tekitanud palju kära sotsiaalmeedias.

Ajaleht Corriere della Sera kirjutas, et mees näib tegevat isegi ühe käe sõrmedega võidumärki, samal ajal kui teisega selfit teeb.

La Stampa kommentaaris räägiti „vähktõvest, mis närib internetti”. Autor Antonella Boralevi kirjutas, et noormees, kes selfi tegi, ei ole halb, vaid lülitas lihtsalt oma hinge ja isiksuse välja ning temast sai internetiautomaat.

Raadio saatejuht Nicola Savino ütles, et inimkond galopeerib väljasuremise suunas. Üks Twitteris kasutaja kirjutas lihtsalt: „Mind ei üllata enam miski.”

Ajakirjanik Giorgio Lambri, kes selfitegemise 26. mail jäädvustas, kirjutas oma kogemusest pühapäeval Piacenza ajalehes Libertà pealkirja all: „Barbaarsus, mida sa ei oota: selfi tragöödia taustal”.

Selgusetuks on jäänud, kuidas noor naine üldse rongi alla jäi.

Teadete kohaselt oli rongi uksi sulgev süsteem vigane ja naine võis välja kukkuda, kui avas ukse valel pool. Samas pakuti ka, et ta võis kiirustada jaamast lahkuvale rongile ja nii rataste alla sattuda.