Juhtus kuus liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku kuus inimest.

Kella 8.50 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Vääna tn 7 juures.

71-aastane mees tegi autoga Mazda 6 vasakpööret ja ei lubanud läbi otse vastu liikunud mootorratast Kawasaki ZX-10R, mida juhtis 42-aastane mees. Mootorrattur äkkpidurdas kokkupõrke vältimiseks ja kukkus; ta viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 14.35 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Pärnu maantee ja Järvevana tee ristmikul.

53-aastane mees tegi autoga Honda CR-V vasakpööret ja põrkas kokku reguleerimata ülekäigurajal tõukerattal sõiduteed ületanud 35-aastase mehega. Tõukerattur viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 14.43 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Ehitajate tee ja Keskuse tn ristmikul.

54-aastane mees tegi autoga Volvo S60 foori lubava tulega parempööret ja põrkas kokku foori lubava tulega ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäija, 71-aastase naisega. Jalakäija viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 14.51 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Narva mnt 81 juures.

48-aastane naine kaotas jalgratta üle juhitavuse, kukkus ja viidi Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kella 17.16 ajal juhtus õnnetus Tartus Mõisavahe ja Kalda tee ristmikul.

32-aastane mees sõitis autoga Toyota Avensis tagant otsa autole Fiat 500, mida juhtis 26-aastane naine. Fiati juht viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kella 19.30 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Kolde puiestee ja Ristiku tn ristmikul.

63-aastane mees tegi autoga Kia Sportage vasakpööret ja sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal jalgrattal teed ületanud 23-aastasele naisele. Jalgrattur viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ilma paranedes hakkab maanteedel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ja hoiavad piirkiirust. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis! Politsei tuletab meelde, et alates maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.