„Slovakkias juhtus Eesti (Tartu) koolilapsi (umbes 40 last) täis bussiga liiklusõnnetus. Buss oli teel Ungarisse. Lapsed elus ja vigastatud esialgsete andmete põhjal ei ole. Lapsed transporditi lähedal asuvasse hotelli. Liiklusõnnetuse teine osapool (sõiduauto) sai suuri vigastusi ja sealt tuli inimesed päästjatel välja lõigata. Laste reis Ungarisse on nüüd hetkel küsimärgi all, sest reisibuss, millega reisisid lapsed, sai vigastusi ja ei sõida edasi," kõlas vihje.

AS Hansa Bussiliinid Viljandi regiooni juht Madis Lepp ütles, et vastu tulev sõiduauto ei suutnud möödasõitu tehes oma ritta tagasi minna ja põrkas kokku nende bussiga.

"Bussis lapsed (9. klass) viga ei saanud, aga sõiduautos olijad küll. Kôikidel istmetel olid turvavööd. Kogenud bussijuht jõudis tekkinud olukorrale kiirelt reageerida, pidurdas tugevasti, aga siiski ei suutnud kokkupõrget vältida. Bussis olijad viga ei saanud, samuti bussijuhid. Reisijatele on organiseeritud asendusbuss ja täna õhtuks jõutakse Budapesti. Järgmiste päevade transport on samuti organiseeritud ja plaanitud bussireis jätkub. Koju sõidetakse juba asendusbussiga, mis Eestist Budapesti stardib," ütles ta.

Noviny.sk lehel on õnnetusest nii väike lugu kui ka videoreportaaž. Sealt selgub, et pealtnägijad ütlevad, et Škoda Octavia kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku bussiga. See oli täis Eesti õpilasi, kes olid teel Budapesti. Kolm inimest sai viga, vähemalt üks neist tõsiselt. Need kolm istusid kõik õnnetuse hetkel Octavias.

Enne video nägemist peate ligi 20 sekundit ootama.