PepsiCo Eesti otsustas Eesti Vabariik 100 raames teha kingituse Viljandi ja Lõuna-Eesti haiglatele, et meie vabariik kestaks veel sadu aastaid ja igas Eesti piirkonnas oleks tagatud kvaliteetne arstiabi uutele ilmakodanikele, kes on riigi tulevik.

Koostöös Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondiga selgitati välja, mida vajavad väiksemad haiglad, kuhu tihti toetussummad ei jõua. Nii sündis kampaania “Chester kingib sooja pesa”, mille raames koguti kolme kuu jooksul iga Cheetose krõpsupaki ostult viis senti toetussumma kokkusaamiseks. PepsiCo Eesti turundusjuht Merle Saviauk tänab siinkohal kõiki Eesti inimesi, kes andsid oma panuse haiglatele kingituste ostmiseks. Kogutud summa eest kingiti Viljandi haiglale Bilicocooni fototeraapiasüsteemiga beebitekk ning Lõuna-Eesti haiglale Billibedi fototeraapiasüsteemiga beebivoodi.

Tänuväärne aparaat

Haiglatesse kuluvad seadmed hädasti ära, sest kollasus on vastsündinutel kõige sagedasem probleem. Uute seadmetega ei pea enam beebit emast eraldama ning ema ja laps saavad võimaluse viibida läheduses ka siis, kui beebi oma esimestel elupäevadel aparaatide lisatuge vajab.

“Iga selline annetus aitab nendel sünnitusosakondadel pakkuda veel kvaliteetsemat ning ema-lapse suhet toetavamat sünnitusabi, mida väikesed osakonnad sageli endale lubada ei saaks,” räägib Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi tegevjuht Mary Teras aparaatide vajalikkusest.

10. mail sai Lõuna-Eesti haigla kätte fototeraapia beebivoodi ja 11. mail Viljandi haigla Bilicocooni beebiteki, et uute väikeste eestlaste siia ilma tulek oleks kergem ja muretum.

Jaga
Kommentaarid