Leitud sõidukite kohta teateid polnud. Lõuna prefektuur sai teate auto ärandamise kohta: must Audi A4 Avant, väljalaskeaasta 2012, reg.nr 951TLM.

Juhtus kolm liiklusõnnetust, neis hukkus üks ja lisaks sai kannatada kokku kolm inimest.

Kella 16.22 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Kernu vallas Ruila-Laitse maantee 3. kilomeetril.

Kaubikut Ford juhtinud 65-aastane naine sõitis esialgsetel andmetel teelt välja vastu puud. Juht sai viga ja viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Sõidukis kaasreisijana viibinud 68-aastane mees ei kasutanud esialgsetel andmetel nõuetekohaselt turvavarustust ning hukkus. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 16.35 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Õismäe tee 46 Kullerkupu ühistranspordi-peatuse juures.

56-aastane mehe juhitud linnaliinibussi Scania ees pidurdas ootamatult teine linnaliinibuss, mille tõttu pidurdas ka bussi Scania juht. Selle tulemusena kukkus bussis olnud reisija, 86-aastane naine, kes viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 17.45 ajal juhtus õnnetus Tartumaal Kastre vallas Tõrvandi-Roiu-Uniküla tee 7. kilomeetril.

Jalgratast juhtinud 58-aastane mees sooritas vasakpööret kergliiklusteelt sõiduteele ega pannud tähele temast jalgrattaga möödasõitu sooritanud 33-aastast meest.

Juhtus kokkupõrge, mille tagajärjel mõlemad kukkusid. Kiirabi viis 33-aastase mehe Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Ilma paranedes hakkab maanteel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ning hoiavad kinni piirkiirusest. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis.

Politsei tuletab meelde, et maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.