"Praeguseks oleme teinud kindlaks, et Marek viibis esmaspäeva õhtul kella 17.44 paiku Balti jaamas," andis Piirimägi teada. Teadaolevalt suundus Marek sealt Aegviidu poole.

"Meie kolleegid kontrollivad Aegviidus asuvaid kauplusi ning vestlevad kohalike elanikega. Samuti kontrollime matkaradasid ja RMK puhkealasid. Peatselt liituvad otsingutega EST-SAR ja Reservpäästerühma vabatahtlikud, kaasatud on ka PPA kopter. Me ei saa hetkel välista võimalust, et Marek viibib siiski ka Tallinnas," teatas politsei.

Piirimäe sõnul jätkatakse otsingutega Aegviidu kandis ja samuti tegeleb politsei edasi kodanikelt tulnud info kontrollimisega.

Vaata turvakaamera fotot Balti jaamast:

Esmaspäeval kadunud politseiniku otsingutega alustati eile, mil politsei helikopteri, droonide abil Suurupi poolsaart läbi kammis. Politsei kontrollis maastikuotsingute käigus läbi metsatukad, piirkonnas asuvad katakombid, paadiga sõideti läbi ka Suurupi rannikuäärne ala. Samuti käis politsei läbi tanklaid ja poode ning küsitles ukselt uksele käies kohalikke elanikke.

Kella 16 kuni kella 20 toimunud otsingutel osales eile ligi poolsada politsinikku, kellest paljud võtsid otsingutest osa vabatahtlikult. Täna hommikul alustati otsingutega Harjumaal Suurupis uuesti, samuti laiendati pärast vihjet, et Marekit on nähtud rongiga suundumas Aegviidu poole, operatsiooni Aegviidu kanti. Natuke pärast kella pool kolme tuli teade, et otsingud Suurupis on lõpetatud.

Fotodelt on näha, kuidas otsingud Aegviidu kandis käivad.

Suurupis elavat Marekit ei ole esmaspäeva õhtust enam nähtud. Tema telefon on välja lülitatud. Eile teatas Mareki naine sellest ka politseile. Mareki auto on jätkuvalt kodumaja juures.

Marek võttis esmaspäeva õhtul töölt lahkudes kaasa oma teenistusrelva, mida politseinikud ei ole siiani leidnud. Politsei sõnul ei ole ta siiski inimestele ohtlik.

Kadunud politseinik Marek on heleda peaga, umbes 180 sentimeetrit pikk ja tugevama kehaehitusega. Tal võib seljas olla tume jope ning tumedad jalanõud. Politsei palub inimestel, kes teda on näinud, teatada numbrile 112.