Meelis otsustas tulla Ekspress Meediasse töövarjuks, sest ta soovis näha kõrgel tasemel töötegemist. Töövari Meelis lisab, et ta ei soovinud näha, kuidas töötab madala taseme töötaja nagu ajakirjanik. Soov oli näha ikkagi kõrget juhti.

Töövarjupäevast õppis Meelis, et läbi on vaja töötada palju materjali. Pelgalt sellega aga asi ei piirdu, sest vaja on mõelda ja teha ka head järeldused.

Jakob Westholmi gümnaasiumi 10. klassis riigikaitse suunal õppiv Meelis muljetab, et meediaettevõtte korraldamine on juhtimine nagu ikka. "Mingil määral nagu ärindus ikkagi," lisab Meelis.

Töövari Meelis lisab, et ta ei soovinud näha, kuidas töötab madala taseme töötaja nagu ajakirjanik. Soov oli näha ikkagi kõrget juhti.

Sellest pole Meelisel aga aimugi, kelleks ta soovib tulevikus saada. Meelise arvates on tegemist raske küsimusega. Samas nendib Meelis, et töövarjuks oldud päeva vältel jäid keerukale küsimusele ikkagi vastused saamata.

Argo Virkebau meenutab, et Meelisel oli seoses Põhja-Lätiga põnev idee. Täpsemalt soovib Meelis teha sinna stendi, mis räägib Kalevlaste Maleva tegevusest Põhja-Lätis Vabadussõja ajal.

Meelis lisab, et ta tegi hiljuti ka avalduse Kaitseliitu astumiseks. Noormees soovib liituda Põhja kompaniiga.

Paberleht satub Meelise näppude vahele aga harva. Noormehe arust on vaid aja küsimus, mil paberleht kaob laudadelt.

Mis puutub aga meediasse, siis Meelise esimene eelistus on sotsiaalmeedia. Peamised uudised maailmas toimuva kohta saab Meelis enda sõnul kätte erinevatelt veebilehtedelt. Paberleht satub Meelise näppude vahele aga harva. Noormehe arust on vaid aja küsimus, mil paberleht kaob laudadelt.

Kui Meelis tutvus aga värske Eesti Ekspressiga, siis arvas noormees, et ta loeks küll, kui vanemad seda telliksid.

Ekspress Meedia juhatuse esimees Argo Virkebau lisab, et töövari Meelis on päeva jooksul olnud abiks ja testitud on kõiksuguseid laual olnud ideid. "Mul on vaja noorte kommentaare," ütleb Virkebau.

Räägiti YouTuberitest ja sellest, kas nendega peaks tegema rohkem koostööd. Mõtteid vahetati ka mängimise ja e-spordi teemadel. "E-sport on hästi vähe kajastatud, aga see pakub huvi hästi paljudele noortele," arvab Virkebau. "See kõnetab väga paljusid: mängimine, striimimine, nende jälgimine, seal on nii palju ideaale," lisab ta.

Kui Meelis tutvus aga värske Eesti Ekspressiga, siis arvas noormees, et ta loeks küll, kui vanemad seda telliksid. Räägiti ka ajakirjadest ja selgus, et töövarju Meelist kõnetavad ajakirjad oluliselt rohkem kui ajalehed.

Oluline teema oli ka andmeside ja -maht, sest sellest sõltub paljustki, mida saadakse internetis teha. Meelis on kasutanud kahe nädala jooksul 31 gigabaiti. Virkebau sõnul on tegemist meeletu mahuga, mida kasutatakse.