Juhtus neli liiklusõnnetust, neis hukkus autojuht ja sai kannatada kokku neli inimest, teiste hulgas 10-aastane ja neljakuune laps.

Kella 12.36 ajal juhtus õnnetus Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 43. kilomeetril.

Veoautot Scania juhtinud 65-aastane mees kaotas esialgsetel andmetel selle üle kontrolli, sõitis teelt välja ja veok paiskus ümber. Juht viidi sündmuskohalt Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 14.05 paiku juhtus õnnetus Pärnus Oja tn 97 juures.

Parklast autoga Suzuki Grand Vitara sõitu alustanud 82-aastane mees ületas haljasala ja sõidutee, ja sõitis vastassuunavööndi kaudu teelt välja kraavi. Sündmuskohal käinud kiirabi tuvastas juhi surma. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 16.30 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Kiili vallas Tallinn-Rapla-Türi tee 10,2 kilomeetril.

59-aastase mehe juhitud veoautolt Scania eraldusid teise telje vasakud rehvid, üks põrkas vastu autot Ford Focus, mis liikus veokile vastusuunas. Sündmuskohalt viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse tervisekontrolli Fordi juhtinud 40-aastane naine ja Fordis kaasreisijana viibinud 4-kuune laps.

Kella 18.00 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Õismäe tee 105 juures.

Liinibussi MAN juhtinud 55-aastane mees sõitis esialgsetel andmetel liiklusmärkidega reguleeritud ülekäigurajal otsa 10-aastasele poisile, kes paiskus kokkupõrke tagajärjel teele ning jooksis minema. Hiljem kutsuti lapsele kodust kiirabi ja ta viidi SA Tallinna Lastehaiglasse.