Pikaajalise töökogemusega videovalveoperaator hoidis Tallinna kaubanduskeskuses ära Hugo Bossi T-särgi varguse. Kuigi poevaras püüdis hoolikalt jälgi segada, jäi ta turvakaamerate abil keskust valvavale turvatöötajale siiski silma.

19. märtsil märkas G4S videovalveoperaator Olga ühes Tallinna kaubanduskeskuses kahtlaselt käituvat ostlejat. Müügisaalis Hugo Bossi T-särke sirvinud noormees keskendus kaubavalikust enam lae ja ümbruskonna inspekteerimisele. Noormees proovis kahte särki, tõi need müügisaali tagasi ja väljus kauplusest. Kuigi esmalt tundus, et noormehe kahtlustamine oli alusetu, siis turvatöötajale jäi silma mehe käitumine ja ta otsustas teda igaks juhuks edasi jälgida.

Noormees tegigi kannapöörde ja naasis otsusekindlalt T-särkide juurde, võttis seljakoti seljast ja kummardus riiuli taha, nagu tahaks midagi varjata. Seejärel liikus mees kaubanduskeskuses asuvasse toidupoodi, võttis sealt veel kaks toodet ja teist klienti kattevarjuna kasutades möödus kassadest.

Kaubanduskeskusest väljudes pöördus noormehe poole G4Si turvatöötaja. Noormees reageeris sellele kiirete jalgadega, kuid kaugele ta ei jõudnud, sest turvatöötaja väänas mehe maha ja pani ta käed raudu.

Turvaruumis mehe asju läbi vaadates tulid seljakotist välja Hugo Bossi T-särk riidepuuga ja toidupoest võetud tooted. Sellega hoiti ära enam kui 40 euro väärtuses kahju. Poevarga andsid turvatöötajad üle politseile.