Politsei peatas kesklinna suunas põgeneva Mercedese Narva maantee ja Kreutzwaldi tänava ristmiku lähedal asuva Comarketi kaupluse juures.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Delfile, et kella 20.14 ajal tuli teade, et sõiduauto Mercedes oli põhjustanud liiklusõnnetuse ja sündmuskohalt põgenenud.

Enne kella 20.35 märgati autot liikumas Pirita poolt kesklinna suunas ja sellele anti peatumismärguanne. Juht otsustas peatumismärguannet eirata ja politsei eest põgeneda, mispeale kokku kuus politseisõidukit võtsid ta Narva maanteel nii-öelda karpi.

Autot juhtinud mees ja autos viibinud naine toimetati politseijaoskonda. Seda, kas juht oli ka alkoholi tarvitanud, ei osanud politsei pressiesindaja öelda.

Toimunut pealt näinud Delfi lugeja teatas, et märkas kahtlast sõidustiili viljelevat autot Pirita teel, andis sellest kohe ka politseile teada. Lugeja kiitis väga politsei kiirust, kuivõrd auto peeti kinni juba Tallinna Ülikooli juures. Delfi lugeja hinnangul võisid mõlemad autosviibijad - mees ja naine - olla tarvitanud alkoholi.