Nimekirja Venemaa presidendile Vladimir Putinile üleandmisest teatas Titov laupäeval Londonis. Nimekirjas on Vene ärimehed, kes tahavad kodumaale naasta, aga varjavad end Suurbritannias kohtupidamise eest.

Titovi sõnul võidakse nende ärimeeste kohtuasjad üle vaadata.

Titovi koostatud nimekirjas on TASS-i andmetel Penza ärimees Aleksei Šmatko, kellele esitati 2012. aastal süüdistus kelmuses organiseeritud grupi koosseisus eriti suures ulatuses, Uralo-Povolžkaja Stroitelnaja Kompanija endine direktor Azamat Kilgušev, Sverdlovski oblasti seadusandliku kogu esindajatekoja endine liige Sergei Kaptšuk, kelle vastu alustati kriminaaljuurdlust pettuse teel korterite omastamise eest Moskvas 2 miljardi rubla (28 miljoni euro) väärtuses, pankrotistunud haldusettevõtte Marta asutaja ja endine kaasomanik Georgi Trefilov, Venemaa põllumajandusministri endine asetäitja Aleksei Bažanov ja Omski Tsentr Podderžki Stroitelnogo Kompleksa Pervoi Gildii Stroitelei endine direktori asetäitja Vassili Djakun.

Nimekirjas on ka Nižnevartovski tarbekaupade jaemüügiketi asutaja Konstantin Djulgerov, kelle vastu 2010. aastal algatati kriminaaljuurdlus pettuses süüdistatuna ja Rostovi ettevõtja Andrei Kakovkin.

Veel on nimekirjas Nižni Novgorodi ettevõtte Kvartstroi endine juhtkond Aleksandr Delis, Pavel Vlasjuk ja Aleksandr Baigušev.

Ülejäänud nimed nimekirjas on Vene ärimehed Jevgeni Rõžov, Viktor Lamaš, Leonid Kurajev, Jevgeni Petrov ja Vladimir Zjuzin.

Venemaa presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov teatas Interfaxi vahendusel, et nimekiri saabus presidendiandministratsiooni eile ning seda hakatakse läbi töötama. Iga juhtum vaadatakse Peskovi sõnul läbi eraldi.