"Huvitav, et Starmani Facebooki lehe üle võtnud Elisa on eemaldanud lehelt tagasiside võimaluse. Külaliste postitused on seal siiski veel nähtavad ning neid sirvides on selge, et sarnaste probleemidega inimesi on palju. Telefoni teel on Elisat võimatu kätte saada. Kliendina tahan teada, millal saab lõpuks neid teenuseid normaalselt kasutada, mille eest on raha makstud," lisab ärritunud televaataja.

Vastab Elisa suhtekorralduse spetsialist Saskia Kivi:

Elisal on esinenud mõningaid häireid TV-teenuste töös, mille pärast me ka klientide ees vabandame. Selle konkreetse juhtumi puhul võis tegemist olla mitme erineva teguri koosmõjuga.

30. jaanuaril teostas Elisa videoserverite hooldustöid, mis võisid mõjutada episoodiliselt klientide telekava laadimiskiirust, järelvaatamist, videolaenutust ja muude teleteenuste kättesaadavust.

2. veebruari pärastlõunal oli tehnilise vea tõttu häiritud Elisa Elamuse teenuses telekava kuvamine ning TV-teenus arvutis ja nutiseadmes. Järelvaatamine toimis, aga Elisa Elamuse Maailmate vaates ning kuna telekava kuvamine oli häiritud, ei saanud seda alustada harjumuspäraselt telekavast.

Vabandame väga klientide ees, et meil on hetkel teeninduses tavapärasest pikemad kõneootejärjekorrad. Põhjuseks on kiirelt suurenenud huvi ühisettevõtte uute teenuste vastu ning küsimused arvete tasumise kanalite kohta.

Teeninduses on talvekuudel tavapärasest pikemad ootejärjekorrad tekkinud ka gripihooaja tõttu. Lisaks mõjutab vastamiskiirust kõigi klienditeenindajate kurssi viimine uue ühinenud ettevõtte tootevalikusse lisandunud toodete ja teenustega.

Anname endast parima, et kõik kliendid võimalikult kiirelt ära teenindada! Kliendid saavad Facebooki jätkuvalt tagasisidet jätta, kirjutades meile sõnumeid või jättes kommentaari meie Facebooki lehe ajajoonele. Tagame ka selles keskkonnas kõrgetasemelise klienditeeninduse.

Vabandame taas kord väga kliendi ees! Konkreetseid kliendijuhtumeid peame aga alati vaatama igaüht eraldi, sest teenuste tõrkumist võivad põhjustada lisaks digiboksile veel ka mitmed muud tegurid.