Kesklinna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko ütles Delfile, et kell 9.15 tuli teade Aia tänaval asuvas Revali spordiklubis toime pandud vargusest.

"Klubi töötajad pidasid kohapeal 33-aastase mehe kinni ning andsid üle kesklinna jaoskonna patrullile, kes viisid ta menetlustoiminguteks jaoskonda," sõnas Mirošnitšenko.

Kinnipeetud 33-aastane mees murdis spordiklubi riietusruumis klientide riietuskappidesse sisse, kust püüdis varastada klientide isiklikke asju.

Delfile juhtumist teatanud lugeja sõnul murdis kurjategija kangiga lahti kümmekond meeste riietusruumi kappi. Noosiks sai ta väidetavalt vähemalt neli mobiiltelefoni, mitu tuhat eurot sularaha, dokumente, kalleid riideid ja muud.

Duši alt tulnud spordiklubi kliendile vahele jäädes püüdis varas kraami täis kotiga põgeneda. Klubi väljapääsu ees oli juhuslikult klubi meestöötaja ning varas pööras seepeale jõusaali, kust väljapääs puudub, duši alt tulnud mees tema kannul.

Jõusaalis trenni teinud mehed pidasid kurjategija kinni ja väänasid ta põrandale pikali. Seepeale püüdis kurjategija saada meestega kokkuleppele, et viimased politseid ei kutsuks, mida siiski tehti.

Tänane kappide lahtimurdmine ei olnud Delfi lugeja kinnitusel esmakordne, sest möödunud aastal esines samuti kapiuste murdmist. Varasemalt on klubis veel olnud erinevaid vargusi kappidest ning varastatud on raha, telefone ja muid väärtasju.

Spordiklubi esindaja ei soovinud teemat Delfile kuidagi kommenteerida ja soovitas vaid pöörduda politsei poole.