"Põllu tänaval on meil automaatvärava andurid ära lõhutud. Nägime, et lähedal elavatel naabritel samuti," kirjutas murelik kodanik sotsiaalmeedias.

"Metsa tänaval on ka ära varastatud vahemikus 24. õhtul kuni 25. päeval üks anduritest, juhtmed katki tõmmatud. Kõndisin Metsa tänava kogu pikkuses läbi. See laastamistöö ulatub peaaegu otsast otsani ehk Kärje tänavalt kuni Mai tänavani. Kogu tänaval oli lõhutud vist kuue värava andureid, puutumata paistsid kahe värava andurid," kirjutas teine.

Delfi fotograaf täheldas samuti mitmeid lõhiutus andureid Metsa tänaval. Sotsiaalmeedias mainiti ka Sihi tänaval ning Sanatooriumi pargi lähistel toimunud vandaalitsemist.

Lääne-Harju jaoskonna ennetus-ja menetlustalituse juht Erkko Piirimägi sõnas Delfile, et hetkel on politsei registreerinud kaks avaldust Nõmme piirkonnas pühade ajal lõhutud automaatväravate andurite kohta. "Julgustan inimesi politseid teavitama juhtumitest, kui teie vara on rikutud või oskate anda infot võimalike rikkujate tuvastamise osas. Avalduse esitamine interneti teel on mugav ning saate seda teha endale sobival ajal, järgige juhiseid www.politsei.ee ning võimalusel lisage foto. Kliendiinfo telefon on 612 3000, operatiivselt saate abi 112. "