Juhtus kolm õnnetust, millest ühes sai inimene kannatada, kahes teises aga hukkus mõlemal juhul inimene. Üks hukkunu oli alaealine.

Politsei meenutab, et talverehvide kasutamine on kohustuslik 1. märtsini, ning jalakäija võiks kanda vähemalt üht helkurit, et juhid teda pimedal ja sombusel ajal kergemini teel märkaksid.

Liiklusõnnetused

Kell 14.27 peatus 42-aastane mees Tallinnas veoauto Scania P124 mööda Tammsaare teed liikudes teises sõidureas reguleeritud jalakäijate ülekäigurajal nii, et sõiduki ja haagise kinnitusmehhanism oli ülekäiguraja kohal.

15-aastane poiss ületas seetõttu sõiduteed sõiduki ja haagise vahelt. Samal ajal alustas sõiduk Scania liikumist, mistõttu jalakäija kukkus, jäi haagise rataste alla ja suri sündmuskohal.

Kell 17.30 ületas 34-aastane mees Tallinnas Laulupeo tänava ja Tartu maantee ristmikul teed fooriga reguleeritud ülekäigurajal punase tule all ja sai löögi paremalt lähenenud trammilt, mida juhtis 57-aastane naine. Jalakäija viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 21 ajal juhtus Põlva maakonnas Mammaste külas Põlva-Reola maanteel (km 4,5 km) õnnetus, kus sõiduautot Opel Calibra juhtinud juhtimisõiguseta 35-aastane mees kaotas lauges vasakkurvis auto üle kontrolli ja sõitis paremale poole teelt välja vastu teetruupi, kus sõiduk paiskus külili. Sõidukis üksi viibinud ja kinnitamata turvavööga juht hukkus sündmuskohal.