Ööl vastu reedet kell 01.12 sai G4S patrull väljakutse Tallinna vanalinnas asuvasse söögikohta, kus magas üks alkoholijoobes mees. Viie minutiga saabunud turvatöötajad äratasid ta üles ja saatsid välja.

Õues läks purjus isik tänava äärde pargitud Range Rover maasturi juurde ning hakkas tuikudes mantlitaskust autovõtit otsima. Turvatöötajad palusid mehel mitte purjuspäi sõitma minna ja soovitasid tal takso tellida. Alkoholijoobes mees aga seda nõuannet kuulda ei võtnud, istus autorooli ja käivitas mootori.

Turvatöötajad teavitasid juhtunust kohe politseid ja sõitsid maasturile järele. Pool kilomeetrit eemal, Pärnu maanteel saabus politseipatrull ja pidas auto kinni.

Range Roverit roolinud keskealine mees keeldus alkomeetrisse puhumast ning politseinikud viisid ta alkoholijoobe kontrollimiseks veretesti tegema. Mehel tuvastati alkoholijoove ja tema suhtes algatati kriminaalmenetlus.

Politsei korrapidaja helistas hiljem juhtimiskeskusesse ja tänas turvatöötajaid, kes aitasid purjus autojuhi liiklusest kõrvaldada.