"Telia Leheriiul võimaldab tellida endale üheks kuuks kolm väljaannet kõigest 4,99 euro eest, mis annab kliendile arvestatava hinnakokkuhoiu," tõdes Telia Eesti lisaväärtusteenuste valdkonna juht Maksim Melamed.

"Kõik huvilised saavad teenust proovida esimese kuu aja jooksul tasuta, mis on suurepärane võimalus tutvuda nii Leheriiuli enda kui selles sisalduvate väljaannetega. Kõigele lisaks saab kasutaja enda poolt valitud väljaannete lugemisõigust jagada kuni viie pereliikme või sõbraga," lisas Melamed. Tema kinnitusel saavad Leheriiulit ühesugustel tingimustel kasutada kõigi Eesti mobiilioperaatorite kliendid.

Kokku kuulub Leheriiuli valikusse 14 väljaannet ning näiteks ajalehtedest on esindatud Eesti Päevaleht, Eesti Ekspress, Maaleht ja Õhtuleht. Ajakirjade valikusse kuuluvad Anne ja Stiil, Eesti Naine, Kalale!, Kodukiri, Kroonika, Maakodu, Naisteleht, Oma Maitse, Pere ja Kodu ning Tervis Pluss. Nimetatud valikust saab kasutaja endale tellida 3 meelepärasemat väljaannet, mida on võimalik lugeda erinevatest nutiseadmetest (nutitelefon, tahvel- ja sülearvuti).

Ekspress Meedia levidirektor Tarvo Ulejev ütles, et Telia lahenduse juures on kõige olulisem mugavus ja kompaktsus lugeja jaoks.

"Leheriiuli teenuse teeb äärmiselt mugavaks see, et seda saab tarbida kõikidest seadmetest ja seda saavad teha kõikide operaatorite kliendid. Lisaks sõpradega või perega jagamise funktsioon, mis annab võimaluse lahendust kogu perega koos kasutada."

Leheriiuli kasutaja saab enda poolt valitud väljaandeid lugeda mitmel eri viisil. Näiteks valikusse kuuluvad digilehed ja digiajakirjad on loetavad otse veebist või läbi mobiilirakenduste. Päevalehtede puhul (Eesti Päevaleht, Maaleht, Õhtuleht) on kasutajal olemas ligipääs lehtede veebiversioonidele, mis pidevalt muutuvad.

Kasutaja saab ühtlasi väljaannete valikut edaspidi igal ajal mugavalt muuta Telia veebipõhises iseteeninduses. Tellitud väljaannete muudatused jõustuvad alati järgmise kuu esimesest päevast.

Maksim Melamedi sõnul sobib uus lahendus tänu oma paindlikkusele heaks jõulukingiks näiteks vanavanematele, kuna tellimuse saab vormistada arvuti tagant lahkumata ning oma lugemiseelistusi saab iga kuu soovi korral muuta.

Telia Leheriiulis sisalduvate väljaannete ning teenuse kasutusvõimalustega saab täpsemalt tutvuda siin: Telia.ee/leheriiul.