Politsei meenutab sõidukijuhtidele, et alates reedest 1. detsembrist kuni 1. märtsini on talverehvid kohustuslikud. Nende mustri jääksügavus peab olema vähemalt kolm millimeetrit.

Eile ja täna varahommikul toimus kokku kolm liiklusõnnetust, kus sai viga kokku kolm inimest.

Liiklusõnnetused

28. novembril kell 10.50 toimus õnnetus Tallinnas Puhangu tn 1 juures. 86-aastane mees ületas teed väljaspool ülekäigurada ja sai löögi 70-aastase mehe juhitud sõiduautolt Audi A4. Jalakäija viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

28. novembril kell 13.53 toimus õnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Kallavere-Ülgase maantee esimesel kilomeetril. Sõiduautot Opel Zafira juhtinud 47-aastane mees kaotas esialgsetel andmetel juhitavuse ja sõitis teelt välja. Juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

29. novembril kell 0.57 toimus õnnetus Harju maakonnas Saue vallas Alliku külas Allika tee 1a juures.

Sõiduauto Mercedes-Benz Sprinter, mille juht on selgitamisel, sai algsetel andmetel politseipatrullilt peatumismärguande punase-sinise vilkuri ja erilise helisignaaliga, millele sõidukijuht ei reageerinud. Auto sõitis vastu liiklusmärki ja aeda ning kahjustas võrkaeda, aiaposte ja krundi haljastust.

Üks isik lahkus sõiduki juurest, ning 31-aastane mees viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, kus tema vigastused on selgitamisel.