Pärnu linna piirkonnavanema Karin Uibo sõnul alustasid vabatahtlikud otsinguid kella kümne paiku hommikul. "Uuesti vaadatakse läbi Pärnu kesklinna piirkond ning liigutakse mööda Kooli ning Karja tänavat Mai rajooni poole, kus elavad Johannese sõbrad-tuttavad," kirjeldas Uibo.

Piirkonnavanema kinnitusel kammitakse läbi kogu piirkond kesklinnast kuni Mai rajoonini. "Samuti vaadatakse üle samasse piirkonda jäävad mahajäetud hooned ja muud sarnased kohad, kus külma käest sooja otsiv inimene varju võinuks otsida. Samuti soovib politsei mehe otsingusse kaasata helikopteri, mis läheks esialgu kontrollima Tori vallas Nurme külas asuvat Johannese elukoha ümbrust."

Uibo palub kõikidel elanikel, kes elavad Pärnus Tallinna maanteel kuni Sauga alevikuni ning Pärnus Mai rajoonis, üle vaadata oma eramu juurde jäävad hooned ning tema e-posti aadressile (karin.uibo@politsei.ee) sellest teada anda. "Johannes võis kõrvalistesse hoonetesse sooja otsima minna. Sellest infost oleks meile palju kasu, sest kui saame teavet üle kontrollitud hoonete ja nende ümbruse kohta, siis saame politseinikud ning vabatahtlikud suunata veel läbi otsimata piirkondadesse," viitas Uibo, et otsingupiirkond võib vastavalt olukorrale laieneda.

Johannest nähti viimati 29. oktoobri öösel, mil ta lahkus Pärnus Hommiku tänaval asuvast ööklubist Vaarikas. Viimaste vihjete kohaselt võis ta veel kella 5.09 paiku kohtuda klubi läheduses kahe tütarlapsega.