Kell 9.35 kohaliku aja järgi teatas Kopenhaageni politsei, et operatsioon lennujaamas on lõppenud ja terminal 2 on taas avatud. Siiski on oodata hilinemisi.

Politsei teatas samuti terminali avamisest, kuid ütles, et uurib kahtlast eset lennuki juures.

Hiljem teatas politsei pressikonverentsil, et midagi kahtlast lõpuks ei leitud.

Teate kahtlase sisuga paki kohta sai politsei kohaliku aja järgi kell pool seitse hommikul. Seoses valmisolekuga terrorirünnakuteks hakati pakki uurima. Paki suurus muutis evakueerimise vältimatuks.

„Politsei töötab Kopenhaageni lennujaamas ja terminal 2 on eraldatud, mis võib tekitada liiklusprobleeme. Ajahorisont ei ole teada,“ teatas politsei varem Twitteris.

Lennujaama pressiesindaja Michael Bo teatas DR Nyhederile, et tegemist on „vahejuhtumiga“ terminali lääneosas ning inimesed peaksid alluma politseinike ja turvapersonali juhistele. Terminalis 2 lendudele registreeruda ei saanud.

„Terminal 2 on suletud edasise teadaandeni – politsei uurib ebatavalise suurusega pagasit ,“ teatas lennujaam kohaliku aja järgi kell 7.55 Twitteris, lisades, et on oodata hilinemisi.

Kopenhaageni politsei teatas kohaliku aja järgi kella 9 ajal, et uurib endiselt kahtlast olukorda lennuväljal ja annab informatsiooni niipea, kui võimalik. Politsei kutsub üles kannatlikkusele.