Ilmselt see Tartu kaarsild ongi üks, mis selleks ajaks valmis saab. Kuigi ma ei pea seda just väga valimistega seotuks, sest see sild oli tõesti kehvas seisus, lagunenud ja häirivalt kitsas. Pirogovi platsi uuendustööd saavad samuti vist sügiseks valmis ning turuhoone remont samuti. Raudteejaama ümbruse korrastamisega läheb vist kauem aega.

Praeguse linnavõimu senise tegevusega olen ma päris rahul. Kõige rohkem nende tegevuse juures meeldib see, et Emajõgi ja selle ääred on viimaste aastatega palju atraktiivsemaks muutunud ning on teada antud, et see progress jätkub tulevikuski. Aastaid tagasi võis Emajõel päevas mõned korrad Pegasust sõitmas näha ning kaldal mõningaid kalamehi, see oli kõik. Nüüd on igasugu promenaadid, teed, puhkesillad, istumusikohad, aktiivsem paadiliiklus ja muud huvitavad rajatised jõe kaldale tekkinud. Palju inimesi on jõe ääres ja selle ümber parkides.

Ainult Tasku ja Sadamateatri vaheline osa on selline, kuhu üldse ei tõmba. See on korrast ära ja seal pesitsevad väga imelikud ning häirivalt joobes seltskonnad (sh ka purjus alaealiste kambad).

Teine meeldiv areng viimaste aastate Tartus on rohkete kergliiklusteede teke. Loodan, et neid tekib tulevikuski sama tempokalt juurde. Kolmandaks see, et lisaks senistele linna kahele tõmbepunktile (vanalinn ja Lõunakeskus) on juures uusi põnevaid kohti üle linna, nt Aparaaditehas, Karlova (Tähe tänava baarid, kohvikud, jne), Raadi (tänu ERMile), Kvartali keskus.