ABC Newsi ja Washington Posti küsitluse tulemustest selgub veel, et mida rohkem inimesed Trumpist kuulevad, seda vähem ta neile meeldib (57 protsenti). 29 protsendile hakkab aga Trump üha rohkem meeldima. 56 protsenti teatas, et Trumpi ebapresidendilik käitumine kahjustab presidendiametit üldiselt.

Ka vabariiklastest arvab 38 protsenti, et Trumpi käitumine on olnud ebapresidendilik, mitte „sobiv ja korralik“. Nii arvab ka 48 protsenti evangeelsetest valgetest protestantidest ja 55 protsenti kolledžihariduseta valgetest meestest, kes on peamised Trumpi toetavad grupid.

68 protsenti vastanutest peab Trumpi sõnavõtte Twitteris sobimatuks, 65 protsenti solvavaks, 52 protsenti lausa ohtlikuks. Huvitavaks peab neid 41 protsenti, efektiivseks 36 protsenti ja värskendavaks 21 protsenti.

Pühapäeval teatati, et Trumpi tööga üldiselt on rahul vaid 36 protsenti ameeriklastest, mis on rekordiline madalseis pärast esimest kuut ametis oldud kuud. Kaks kolmandikku ei usalda Trumpi USA esindamisel läbirääkimistel maailma teiste riigijuhtidega.

Trumpi säutse peab sobimatuteks 58 protsenti kõigist meestest ja 78 protsenti kõigist naistest. Ohtlikuks peab neid 46 protsenti valgetest ja 65 protsenti mittevalgetest.

Trumpi isikuomadustest häirivad ameeriklasi kõige rohkem sobimatu käitumine (13 protsenti), informeerimatus (12 protsenti) ja valede avalduste tegemine (12 protsenti).