"Neli autot on meie tädi Valja ümber piiranud," kirjeldab Terehhova kinni võtmist pealt näinud ja selle üles filminud autojuht sotsiaalmeediasse postitatud videos.

Politsei võttis Terehhova kinni täna lõunasel ajal Lasnamäe Centrumi parklas ja viis ta jaoskonda. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Olja Kivistik kinnistas, et Subariku auto viidi politsei parklasse ja naine ise jaoskonda. Kivistiku sõnul puudus autol tehnoülevaatus ja kindlustus ning kõige tipuks inimesel endal ka juhtimisõigus.

Märtsi lõpus tõi "Pealtnägija" televaatajateni loo Lasnamäel elavast pensionärist Valentina Terehhovast, kelle süül on viimase nelja ja poole aasta jooksul toimunud koguni 20 kindlustusjuhtumit, mistõttu on tema kindlustusmakse 1600 eurot aastas.

Viimati pidas politsei Valentina Terehhova kinni ohtliku sõidustiili, tehnoülevaatuse ja liikluskindlustuseta sõitmise eest 1. mail. Toona keelati tal autoga tehniliste puuduste tõttu edasi sõita. Ühtlasi selgus, et ta ei oleks juba alates 21. aprillist tohtinud autoga sõita ning ta kõrvaldati juhtimiselt, mis päädis naise vastuhaku ning kätest ja jalgadest kinni hoides ära vedamisega.

Arestitud autole lubas politsei tal päev hiljem järele minna, kuid selgus, et selle saab kätte ainult auto omanik ehk selle Terehhovale liisinud krediidiasutus, mis omakorda keeldus seda Terehhovale tagasi andmast ja ka müümast, sest kindlustuseta sõites oli ta rikkunud liisingulepingut. Terehhova aga palkas toona advokaadi ja lubas lõpuni võidelda. Täna oligi ta taas oma armsa auto roolis.

Meenuta Delfi mais tehtud videot Subarikust: