Teate Viljandi-Rõngu tee esimesel kilomeetril lõkkeplatsi juures kraavipervel olevast naise surnukehast sai häirekeskus juhuslikelt möödujatelt kella 12.30 paiku.

Sündmuskohale suundusid politseiuurijad, kriminalist, kohtuarst ja teised korrakaitsjad, et koguda sündmuskohalt kõik tõendid, mis võimaldaks neiu surma põhjuse ja samal ajal ka tema isikut selgitada. Õhtupoolikuks õnnestus politseil kindlaks teha, et hukkunu näol on tegu 17-aastase kohaliku neiuga, misjärel viis politsei kurva sõnumi ka naise perekonnani. Surma täpne põhjus selgitatakse kohtuarstlikul lahangul.

Viljandi politseijaoskonna juht Künter Pedosk sõnas, et noore inimese surm on igal juhul äärmiselt traagiline. „Uurijad pingutavad südamest selle nimel, et saada võimalikult kiirelt lõpuni selgeks, millised sündmused eelnesid neiu surmale. Info järjepideva kogumise ja analüüsimise kõrval on olulise tähtsusega ka lahangu tulemus selgitamaks, kas surm võis olla vägivaldne,“ ütles jaoskonna juht.

Kõik juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus, mida viib läbi Lõuna prefektuur ja juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Jaga
Kommentaarid