Uuringufirma Ipsos Mori küsitluse kohaselt toetab konservatiive 45% ja leiboriste 40% valijatest juhul, kui mitte arvestada teatavat protsenti ühiskondlikest gruppidest, kes kõige tõenäolisemalt ei suvatse järgmisel nädalal valima minna. Kui neid gruppe aga mitte välja jätta, toetab leiboriste küsitluse kohaselt 43% inimestest, samal ajal kui tooride toetus püsib muutumatuna 40%-l.

Corbyni ja leiboristide jaoks on seega lähipäevil väga oluline veenda inimesi, eriti noori ja rahvusvähemusi, kes valimiskasti juurde tavaliselt ei satu, oma häält sel korral vasakpoolse Töölispartei poolt andma. Kui neil see õnnestub, ei saa leiboristide võitu välistada, märgib uudisteportaal The Independent.

Alles mõne kuu eest edestas peaminister Theresa May partei leiboriste pea 20 protsendipunktiga. Tooride toetus hakkas hoogsalt kukkuma pärast nende seekordse valimisprogrammi avalikuks tulekut, mis näeb sotsiaalhoolekandes ette suuri muudatusi, sh jõukamatelt pensionäridelt riigipoolse toetuse võtmist ja õpilastele tasuta koolilõunate kaotamist.