"Meil on olnud ka korduvalt probleeme prügiveoga. Peale seda kui Ragn-Sells enam teenust ei osuta, ei ole kordagi prügi graafikujärgselt ära viidud. Uue graafiku järgi toimub prügivedu kord kuus ja seda laupäeviti. Kõige huvitavam asja juures on see, et peale esimest mittetoimunud prügivedusid helistasime esmaspäeva hommikul (nädalavahetustel klienditeenistus ei tööta) klienditeenistusse ja sealt öeldi, et neil nädalavahetustel probleeme tööjõuga. Prügi viidi ära teisipäeval. Viimane prügipäev oli 13. mail. Helistasin veel reedel klienditeenistuse ja tuletasin meelde, et järgmisel päeval prügivedu. Lubati prügi ära viia. Kahjuks seda ei juhtunud ja taas pidin esmaspäeval klienditeenistusse helistama ja prügi viidi alles teisipäeval ära. Ei ole üldse teenusega rahul."

"Prügiveo graafik näeb ette konteineri tühjendust igal esmaspäeval. Konteiner jäi ühel aprillipäeval tühjendamata. Järgmine päev sõitsid prügivedajad piki tänavat ja minu üllatuseks jäeti meie konteiner lihtsalt vahele. Minu tigeda kirja peale järgmisel hommikul tuli prügimasin. Kuna konteiner on meil koridoris, siis haises terve koridor, sest konteinerisse kotid enam ei mahtunud."

"Esmaspäeval pidi tulema prügivedu. Kui teisipäeva õhtul prügikast haises ja prügi polnud ära viidud, saatsin pahase kirja. Sellele ei suvatsetud isegi mitte vastata. Neljapäeva hommikul sain 6-7 minutilise telefoni ooterežiimis istumise peale kätte klienditeeninduse. Nende ettepanek oli, et graafikujärgne järgmine vedu järgmisel esmaspäeval kustutatakse ja viiakse ära prügi pühapäeval. Tahaks näha!"

"Minu ettepanek oleks haisvaimad prügikotid viia Tallinna Jäätmekeskuse kontorisse ja selle ütlesin ka Jäätmekeskuse teenindajale välja. Selle aktsiooni võtan veel ette, kui jäätmefirma veel kord lolli mängib."

"Ka meil on prügiveoga tõsised probleemid alates 1. märtsist. Sellel ajal on pidanud toimuma vedu kuuel korral ja ükski neist tühjendustest ei ole toimunud õigel ajal. Kõik tühjendused on toimunud
peale omaniku korduvaid järelpärimisi telefoni ja meili teel 1-1,5 nädalat hiljem. Selle ajaga on ilmselgelt tekkinud prügiuputus ja varesed on prügi mööda linna laiali kandnud. Selline pidev
prügiveo nurumine on omanikule ka väga kurnav ja aeganõudev tegevus. Eelnevat ei ole ühegi prügivedajaga, mitte kunagi sellist probleemi olnud. Soovin vaid kiiret korruptsiooni lõppu!"