Pavel Milovidovile mõistis kohus 21. aprilli otsusega liitkaristuseks 3 aastat 11 kuud ja 27 päeva vangistust ja Viktor Plotnikovile 2 aastat 11 kuud ja 27 päeva vangistust.

Karistust ei pöörata täielikult täitmisele, kui Pavel Milovidov ei pane 4-aastase ning Viktor Plotnikov 3-aastase katseaja jooksul toime uut tahtlikku kuritegu.

Lisakaristusena kohaldati mõlemale mehele mootorsõidukite ja nende haagiste tehnoülevaatajana või tehnoülevaataja abina tegutsemise keeldu tähtajaga 3 aastat.

Milovidov ja Plotnikov töötasid ametiisikutena Vlad Auto OÜ-s olles sõidukite tehnilise seisukorra ülevaatajad ning hindajad. Süüdistuse järgi teostasid nad ilma mootorsõidukit reaalselt ülevaatuseks esitamata mootorsõidukite tehnilise ülevaatuse ning tegutsesid rahaliste vahendite saamise eesmärgil. Mõlemad mehed võtsid ajavahemikul 14.09.2015 kuni 28.10.2015 liikluses kasutatavate mootorsõidukite ja nende haagiste korralisele ülevaatusele esitajatelt korduvalt altkäemaksu ja võltsisid dokumente. Nad koostasid tehniliselt mittekorras olevate mootorsõidukite tehnilise seisundi kontrollkaardid, märkides mootorsõidukid tehniliselt korrasolevateks ning tegid ülevaatuse läbimise märked mootorsõidukite registreerimistunnistustele, kinnitades andmeid oma allkirjaga.

Milovidov puhul leidis tõendamist 66 võltsimise episoodi ning altkäemaksuna võttis ta kokku vähemalt 4800 eurot. Plotnikovi osas leidis tõendamist 32 võltsimise episoodi ning altkäemaksuna võttis ta vähemalt 435 eurot.

Pavel Milovidovilt mõisteti välja kuriteoga saadud vara konfiskeerimise asendamiseks 5000 eurot ning menetluskuluna sundraha 1175 eurot. Viktor Plotnikovilt mõisteti riigituludesse menetluskuludena sundraha 1175 ja osutatud õigusabi eest 312 eurot.

Kokkuleppemenetluses saab apellatsiooni esitada üksnes kokkuleppemenetlust reguleerivate menetlusnormide rikkumise korral või kriminaalmenetlusõiguse rikkumise korral.