Laenas ühe sõbra autot ja sõitis selle risuks. Lõpuks pidime ta enda pundist minema lööma, tüüp nimelt sadas ühe teise sõbra koju sisse ja võttis noaga ähvardades sealt läpaka ära. Ela kiirelt, sure noorelt, anna peksa, võta asjad ära, pane pidu ja alanda naisi, vihka riiki ja teistsuguseid - see on mõnelgi meist igapäevaelu osa.

Meie riigi praegune õigussüsteem nendega toime tulla ei suuda. Nad lihtsalt vajadusel valetavad. Räägivad, et muudavad ennast. Vanglast vabanedes minnakse vana rada mööda edasi. Üks mulle tuttav kutt on nii jultunud, et saatis külas käiva sõbra kaudu vanglast teateid neile, kellelt oli varastanud, ja nõudis lihtsalt, et nood talle raha annaksid. Nõudis, nagu oleks ta suur isand.

Ta on külastavate sõprade abil saatnud kodukandi inimestele teateid ja kodukant on veidi hirmul. Sattus see tüüp vangi vist seetõttu, et hakkas lihtsalt naabrimemmedelt asju ära võtma. Räägi veel, et hunt ei murra kodu lähedalt. Ei olnud tal probleem kohaliku poe ukse taga inimesele ette astuda ja kott ära võtta. Teda tundes võib arvata, et tema vabanemisel terror jätkub.

On veel hunnik selliseid vendi, kellel on enda elust suva. Nemad teevad jaburaid võistlusi joomises, kihutamises, omavahel kaklemises, kõrgelt alla hüppamises ja kõiges muus, mis nende imelikus mõistuses koha leiab. Viga saanud tegelased üldiselt meditsiini poole ei pöördu.

Paraku on nad oht. On alla aetud kodukandi inimeste lemmikloomi. On puruks sõidetud aedu. On võõraste majade aknaid sisse visatud. Üks varastas väikelapse kolmerattalise jalgratta, millega hüppas kuuri katuselt alla puuriida peale. Ühesõnaga, väga ärakeeranud seltskond.

See võib tunduda fantaasiarikka jutukesena. Ilmselt tundubki. Eriti inimestele, kes pole sellist reaalsust oma silmaga näinud. Olgem ausad, see ongi jabur. Selliseid inimesi pole võimalik mõista isegi siis, kui saab kümme aastat iga päev nende vägitükke näha. Lihtsalt ei mahu pähe, miks nad seda kõike teevad. Olen küsinud ja vastuseks saanud: no normaalne on ju! Iga normaalne mees teeb seda! Ela kiirelt ja sure noorelt!