Kaheksa protsenti nimetas Putini saavutuseks korra loomise riigis, rahuliku poliitilise olukorra säilitamist, kodanike elatustaseme tõstmist, palkade ja pensionide kasvu ning Tšetšeenia probleemi lahendamist, vahendab Interfax.

Valdkondadeks, kus Putini tegutsemine on olnud kõige edukam, peavad venemaalased võitlust korruptsiooni ja altkäemaksuvõtmisega, kodanike elatustaseme tõstmist ning palkade ja pensionide tõusu (32 protsenti), oligarhidele päitsete pähe panemist ja nende mõju vähendamist (21 protsenti).

Iga kümnes nimetas selles loetelus ka Venemaa suhteid läänega (11 protsenti), moraali ja kõlbluse tugevdamist, soodsa majandusliku ja poliitilise olukorra tekitamist eraettevõtluse arenguks ning terroriohu piiramist.

Venemaa majanduslikku arengut nimetati nii Putini saavutuseks (12 protsenti) kui ka ebaeduks (26 protsenti).

Enamik venemaalastest suhtub presidenti positiivselt või neutraalselt ning usaldab teda. Iga kolmas tunneb Putini vastu sümpaatiat (32 protsenti), iga kümnes vaimustust (kümme protsenti). 17 protsenti suhtub Putinisse neutraalselt, ükskõikselt, 27 protsenti ei oska tema kohta midagi halba öelda. Negatiivselt suhtub Putinisse neli protsenti, samuti neli protsenti ei oska tema kohta midagi head öelda. Kuus protsenti suhtub Putinisse ettevaatlikult.

72 protsenti venemaalastest ütles, et usaldab Putinit. Teda ei usalda 19 protsenti.